У липні 2018 року розпочинає свою діяльність нове виробництво по виробництву печериць в Білоцерківському районі Київської області. До кінця року планується запуск двох черг загальною площею вирощування 1,5 га. Про це повідомляють у Національному грибному агентстві UMDIS.
Зі слів керівництва, виробництво побудовано та обладнано з урахуванням всіх сучасних тенденцій. Застосовані новітні технології вирощування, збору гриба і менеджменту підприємства. Ферма складається з двох комплексів, перший з яких отримає компост вже 27 липня цього року
Керівник підприємства Тетяна Товстенко каже, що гриби з другої черги будівництва також мають зібрати ще в цьому році.
Згідно повідомленню, ферма знаходиться в в управлінні ТОВ «Органік Машрумс» і ТОВ «Еко-Машрумс» які вже не перший рік працює на ринку з багатьма торговими мережами України.
«Після запуску другої черги будівництва загальна потужність підприємства складе 15800 кв.м. вирощування або 150-180 т гриба при виробництві на Фазі II компосту і близько 300 тонн при виробництві на Фазі III компосту. З таким обсягом виробництва підприємство буде найбільшим виробником гриба у Київській області», — кажуть в UMDIS.
Пов'язані новини
Календар новин
Архів новин
- Квітень 2021
- Березень 2021
- Лютий 2021
- Січень 2021
- Грудень 2020
- Листопад 2020
- Жовтень 2020
- Вересень 2020
- Серпень 2020
- Липень 2020
- Червень 2020
- Травень 2020
- Квітень 2020
- Березень 2020
- Лютий 2020
- Січень 2020
- Грудень 2019
- Листопад 2019
- Жовтень 2019
- Вересень 2019
- Серпень 2019
- Липень 2019
- Червень 2019
- Травень 2019
- Квітень 2019
- Березень 2019
- Лютий 2019
- Січень 2019
- Грудень 2018
- Листопад 2018
- Жовтень 2018
- Вересень 2018
- Серпень 2018
- Липень 2018
- Червень 2018
- Травень 2018
- Квітень 2018
- Січень 2018
Залишити коментар