Аліса та В’ячеслав Проніни мали власну справу у Херсоні, керували закладами здорового харчування та цехом із виробництва вегетаріанських десертів.На початку окупації Херсона евакуювалися до Києва. Виробництво натуральних цукерок – це справа, про яку так давно мріяла родина Проніних. У столиці вони вирішили будувати новий бізнес із нуля. Отримали грант від держави й за ці кошти придбали обладнання: професійний глазурувальний та пакувальний станки тощо.
Рецепти пані Аліса розробляє власноруч разом із технологами. Родзинкою солодощів без цукру є багатошаровість. Зазвичай одна цукерка складається із трьох шарів.Нині бізнес успішно функціонує. Молоді підприємці мають чимало клієнтів, а їхню продукцію можна побачити на полицях мережі деяких магазинів. На цьому сім’я Проніних не планує зупинятися, тому вже ведуть переговори із супермаркетами.