У липні 2018 року розпочинає свою діяльність нове виробництво по виробництву печериць в Білоцерківському районі Київської області. До кінця року планується запуск двох черг загальною площею вирощування 1,5 га. Про це повідомляють у Національному грибному агентстві UMDIS.
Зі слів керівництва, виробництво побудовано та обладнано з урахуванням всіх сучасних тенденцій. Застосовані новітні технології вирощування, збору гриба і менеджменту підприємства. Ферма складається з двох комплексів, перший з яких отримає компост вже 27 липня цього року
Керівник підприємства Тетяна Товстенко каже, що гриби з другої черги будівництва також мають зібрати ще в цьому році.
Згідно повідомленню, ферма знаходиться в в управлінні ТОВ «Органік Машрумс» і ТОВ «Еко-Машрумс» які вже не перший рік працює на ринку з багатьма торговими мережами України.
«Після запуску другої черги будівництва загальна потужність підприємства складе 15800 кв.м. вирощування або 150-180 т гриба при виробництві на Фазі II компосту і близько 300 тонн при виробництві на Фазі III компосту. З таким обсягом виробництва підприємство буде найбільшим виробником гриба у Київській області», — кажуть в UMDIS.