6 квітня 2024 року в Еколого-рекреаційному гольф-центрі “Козин” відбудеться благодійний турнір з гольфу “Обʼєднані гольфом” між змішаними командами, у складі яких – українські ветерани, представники підприємницької та гольф-спільноти України і США. 

Ініціатори турніру – The Borderlands Foundation та Еколого-рекреаційного гольф-центру “Козин”. Співорганізатором змагань виступає Український ветеранський фонд у партнерстві з Всеукраїнською федерацією гольфу та патронатною службою “Янголи Азову”

Український ветеранський фонд систематично підтримує ініціативи, спрямовані на інтеграцію ветеранів та військовослужбовців після поранень у цивільне життя через фізичну активність. У таких випадках спорт не лише допомагає відновитися фізично, але є також дієвим інструментом психологічної реабілітації.

Турнір “Обʼєднані гольфом” має на меті збір коштів на поїздку української ветеранської команди до США в червні цього року. В межах турніру в Козині буде проведено благодійний аукціон з унікальними лотами від українських митців. 

А вже 7 червня 2024 року в одному з кращих гольф-клубів США – Andrews Air Force Base, на території авіабази недалеко від Вашингтона, відбудеться перший Благодійний гольф турнір між ветеранами США та України. Кожен внесок, зроблений під час цього турніру, буде спрямований до патронатної служби “Янголи Азову” на програми реабілітації ветеранів війни.

Гравці і відвідувачі турніру “Об’єднані гольфом” матимуть пріоритетну можливість долучитися до української команди на змаганнях у США: https://golf.borderlands.com.ua/en 

Де: гольф-центр “Козин”
Коли: 6 квітня 2024 року об 11:00

Детальніша інформація – за телефоном: +38097-619-20-20

Контакти для ЗМІ:

Олександр Крижанівський, Представник Еколого-рекреаційого гольф-центру «Козин» з питань комунікації з ЗМІ, +38067-322-40-64, reception.kozyngolf@gmail.com  

Дмитро Терпило, операційний директор, Borderlands Foundation, тел. +38050-444-71-52, електронна пошта: dmytro.terpylo@borderlands.com.ua 

Оксана Банкова, Український ветеранський фонд, тел. +38097-807-32-93, електронна пошта: press@veteranfund.mva.gov.ua